Bottecchia is top design racefietsen en mountainbikes
Bottecchia levert top design Italiaanse racefietsen en mountainbikes. Bottecchia werkt met unieke framevormen. Deze frames zijn los verkrijgbaar.

Fietsen op maat gemaakt
Daarnaast biedt Bottecchia ook de mogelijkheid fietsen op voor u op maat te bouwen met record en/of shimano parts. Kortom, Bottecchia levert complete top design fietsen, voor u op maat gemaakt.

Ottavio Bottecchia was de eerste Italiaanse  Tour winnaar in 1924. Vandaag de dag is Bottecchia  een toonaangevende producent van elite fietsen.

Brands

Meer dan 100 jaar geleden, uit de directe samenwerking met de kampioen Ottavio Bottecchia, werd het merk Bottecchia geboren, nu erkend en onbetwiste mijlpaal in de wielerwereld.

Sinds een eeuw bereikt Bottecchia fietsen het grote publiek over de hele wereld met zijn design en technologische innovaties. Met het merk, Reparto Corse, Tempo Libero, BeGreen en Graziella, Bottecchia Cicli biedt Bottecchia een compleet assortiment van fietsen, van race modellen ontworpen voor professionals, tot elegante fietsen geprojecteerd voor dagelijks gebruik in de stad, tot aan de elektrische lijn om te voldoen aan de behoeften van ecologische mobiliteit. 

Sinds 2012 groeit Bottecchia Cicli  en verhoogt dankzij de komst van de nieuwe Graziella lijn, fietsen die herinneren aan de moderne en technologische manier van de legendarische vouwfiets, het icoon van de jaren ’60 Italiaanse economische boom.

VIDEO GALLERY